Ana Sayfa İlaç İlaç Endüstrisi, Sartorius Bilgi Akademisi’nde Buluşmaya Devam Ediyor

İlaç Endüstrisi, Sartorius Bilgi Akademisi’nde Buluşmaya Devam Ediyor

Uygulamalı Integrity Test Eğitimi için ilaç endüstrisinin profesyonelleri, 25 Eylül’de Sartorius Bilgi Akademisi’nde bir araya geldi.

Türkiye ilaç endüstrisi, global arenada pazar payını her geçen gün artırmaya devam ederken, regülasyonların talepleri steril üretim yapan ilaç şirketleri için son yıllarda çok daha kritik hale geldi. Sartorius’un ilaç endüstrisi ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla pandemi öncesi başlattığı eğitim seferberliğinde en önemli konu başlıklarından biri de Integrity Test.

 

Integrity test, regülasyonların mutlaka yapılması gerektiğini ifade ettiği, ilaç endüstrisinde steril üretim yapan firmalar için olmazsa olmaz olarak görülen filtre sağlamlık testidir.

Bu eğitimde katılımcılar, regülasyonların gereklilikleri konusunda teorik bilgilerin paylaşılmasının yanı sıra gerçek bir integrity test uygulama yapma imkanı da buluyor.

Katılımcılar eğitimle ilgili görüşlerini paylaştı.

Eğitim sonrasında görüşlerini paylaşan katılımcılar prosesteki en kritik ve gündemde olan konulardan biri olan Integrity konusunda böylesine iyi hazırlanmış bir kaynağa ulaşmanın çok değerli olduğu görüşünde. İlaç profesyonelleri, bu testi sürekli uygulamalarına rağmen bu kadar detaylı bilgiye sahip olmadıklarını da paylaştı.

Sartorius Bilgi Akademisi’nde bir sonraki eğitim ise “Regülasyonlara Göre Ürüne Uygun Doğru Filtrenin Seçimi ve Filtre Validasyonu” eğitimi. 9 Ekim’de, Kadıköy-Koşuyolu’nda yer alan Sartorius Bilgi Akademisi’nde düzenlenecek bu eğitime ve eğitim takvimine bu linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.sartoriustr.com/egitim-takvimi?yeni-egitimler