Ana Sayfa İlaç İlaç Endüstrisi, Sartorius Bilgi Akademisi’nde Buluşmaya Devam Ediyor

İlaç Endüstrisi, Sartorius Bilgi Akademisi’nde Buluşmaya Devam Ediyor

İlaç endüstrisinin bilgi alışverişi için bir merkez haline gelen Sartorius Bilgi Akademisi bu kez Filtre Validasyonu Eğitimi için kapılarını açtı. İlaç profesyonelleri 9 Ekim’de Kadıköy-Koşuyolu’nda yer alan akademi binasında “İlaç Endüstrisinde Regülasyonlara Göre Ürüne Uygun Doğru Filtre Seçimi ve Filtre Validasyonu” eğitimi için bir araya geldi.

Bu kez Abdi İbrahim, Haver Pharma, Nobel İlaç, Paharmavision, Teknovet gibi ilaç üreticilerinden profesyonellerin yer aldığı eğitimde katılımcılar bilgi alışverişinde bulundu.

 

Ürüne uygun doğru filtre seçimi ve filtre validasyonu konusu steril üretim yapan ilaç şirketlerinin en önemli gündem maddelerinden biri olmayı sürdürüyor. Güncellenen uluslararası regülasyonlar kapsamında otoritenin yenilenen talepleri ve soruları bu eğitimde uzmanlar tarafından yanıtlanıyor.

Bir sonraki eğitim 11 Aralık’ta. Sınırlı sayıda kontenjan için kayıtlar devam ediyor.

İleri düzey analitik cihazlar için numune hazırlamada dikkat edilmesi gereken kritik faktörler  eğitimi 11 Aralık’ta düzenlenecek.

Numune hazırlama, ileri düzey analiz cihazlarında yapılan çalışmaların sonuçları üzerinde çok büyük bir etkiye sahip. Bu süreci etkileyen 4 faktör de (su, filtre, mikropipet ve terazi) Sartoirus’un uzmanlıkları arasında yer alıyor. Sartorius uzmanları bu eğitimde bilgilerini, sık yapılan hataları ve doğru bilinen yanlışların analiz sonuçlarına nasıl etki ettiğini paylaşıyor.

11 Aralık’ta düzenlenecek olan HPLC, ICP, LC-MS, ICP-MS gibi İleri Düzey Analitik Cihazlar İçin Numune Hazırlamada Dikkat Edilmesi Gereken Kritik Faktörler eğitimine kayıt formuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.sartoriustr.com/egitim-takvimi/hplc-icp-lc-ms-icp-ms-gibi-ileri-duzey-analitik-cihazlar-icin-numune-hazirlamada-dikkat-edilmesi-gereken-kritik-faktorler-1-1