Ana Sayfa İlaç “Labirentin Dışında Hayat Seni Bekliyor”

“Labirentin Dışında Hayat Seni Bekliyor”

Janssen TURGAN Genel Müdürü Laetitia Decroix Guilloux

Çeyrek asra yakın bir süredir Türkiye’de faaliyet gösteren Janssen Türkiye, merkezi sinir sistemi alanındaki etkili çalışmalarına devam ediyor. 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında geçtiğimiz yıl hayata geçirilen “Hayat Seni Bekliyor” kampanyasının etki alanı daha da genişletilerek bu yıl “Labirentin Dışında Hayat Seni Bekliyor” sloganıyla toplumda depresyon farkındalığının arttırılması ve depresyonla mücadele eden bireylerin tedavi süreçlerine dikkat çekilmesi hedefleniyor.

Janssen Türkiye’nin 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında bu yıl hayata geçirdiği “Labirentin Dışında Hayat Seni Bekliyor” kampanyası, depresyonu bir “labirent” metaforu üzerinden ele alıyor. Depresyonun karmaşık yapısına ve bireylerin bu labirentten çıkış bulmalarındaki zorluklara dikkat çeken Janssen Türkiye, doğru tedavi ve destekler ile bu labirentten çıkışın mümkün olduğunun altını çiziyor.

 

Geçtiğimiz yıl kullanılan “Depresyonu ciddiye al, bilgilen ve tedavini aksatma” mesajı bu yıl da kampanyanın merkezinde yer alıyor. Janssen Türkiye, @hayatsenibekliyor Instagram sayfası aracılığıyla depresyon hakkında bilgilendirici içerikleri kamuoyu ile paylaşarak depresyon farkındalığının artırılmasına yönelik katkılarını yıl boyunca sürdürüyor.

Janssen TURGAN Genel Müdürü Laetitia Decroix Guilloux, konuya ilişkin düşüncelerini şöyle ifade etti: “Ruh sağlığı alanında 70 yıla yakın köklü mirasımızla hastaların yanında olmaktan büyük bir gurur ve sorumluluk duyuyoruz. ‘Labirentin Dışında Hayat Seni Bekliyor’ kampanyası, bu zorlu süreçte hastalara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve onlara umut aşılamak için tasarlandı. Depresyon, kimi zaman karanlık ve karmaşık bir labirent gibi görünebilir, ancak doğru destekle bu labirentten çıkış yollarını bulmak mümkündür. Janssen Türkiye olarak bu alandaki ve şizofreni alanındaki çalışmalarımıza Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri ve paydaşlarımızla iş birliği içerisinde tüm gücümüzle devam edeceğiz”

Kampanyanın filmi 10 Ekim’de Janssen Türkiye’nin LinkedIn sayfasından izlenebilir.

Janssen Türkiye’nin LinkedIn sayfası: https://tr.linkedin.com/showcase/janssenturkiye/