Ana Sayfa İlaç Boehringer Ingelheim Türkiye, Çalışanlarının Gelişimini Global Atamalarla Desteklemeye Devam Ediyor

Boehringer Ingelheim Türkiye, Çalışanlarının Gelişimini Global Atamalarla Desteklemeye Devam Ediyor

Işıl Nalcıoğlu

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Pazara Erişim & Ticari Operasyonlar Departmanı’nda Dijital Etkileşim Müdürü olarak görev yapmakta olan Işıl Nalcıoğlu, Boehringer Ingelheim’ın Dubai’deki Pazara Erişim & Ticari Operasyonlar ekibine NEUEA (Yakın Doğu ve Birleşik Arap Emirlikleri) Bölgesi Dijital Etkileşim Müdürü olarak atandı.

İnsan ve Hayvan Sağlığı alanında sunduğu yenilikçi tedavilerle “Nesiller Boyu Yaşamları Dönüştürme” anlayışını her geçen gün pekiştiren ve geliştiren Boehringer Ingelheim, öğrenme ve gelişim fırsatlarıyla da çalışanlarını desteklemeye devam ediyor. Şirket, çalışanlarına sunduğu global kariyer imkanlarıyla da öne çıkıyor.

 

Bu kapsamda şirket, yeni bir global atamayı daha duyurdu. Boehringer Ingelheim Türkiye’de Dijital Etkileşim Müdürü olarak görev yapan Işıl Nalcıoğlu, merkezi Dubai’de bulunan Pazara Erişim & Ticari Operasyonlar ekibine NEUEA (Yakın Doğu ve Birleşik Arap Emirlikleri) Bölgesi Dijital Etkileşim Müdürü olarak atandı. Nalcıoğlu, çalışmalarını Dubai’de yerleşik şekilde sürdürecek.

Işıl Nalcıoğlu 

2016 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Sosyoloji ve Reklamcılık bölümlerinden mezun olan Işıl Nalcıoğlu, 8 yılı aşkın süredir çeşitli sektörlerdeki önemli şirketlerin bünyesinde dijital alandaki çalışmalarını sürdürdü. Boehringer Ingelheim Türkiye’de göreve başladığından beri dijital dönüşüme başarılı bir şekilde liderlik eden Işıl Nalcıoğlu, Omnichannel Müşteri Deneyimi Yolculuğu Projesi’ni başarılı bir şekilde yönetti ve IMETA (Hindistan, Orta Doğu, Türkiye, Afrika) Bölgesi’nde ilk olan inisiyatifleri hayata geçirerek Türkiye’nin bölge içerisindeki dijital liderliğine önemli katkılarda bulundu.