Ana Sayfa İlaç Boehringer Ingelheim’ın İnteraktif Video Projesi, Stevie Awards’tan Altın Ödül’le Döndü

Boehringer Ingelheim’ın İnteraktif Video Projesi, Stevie Awards’tan Altın Ödül’le Döndü

Bugün ve gelecek nesiller için yaşamları dönüştüren tedaviler geliştiren Boehringer Ingelheim “İnteraktif Video Projesi” ile Stevie Awards’ta Altın Ödül’e layık görüldü. Özellikle göğüs hastalıkları alanında faaliyet gösteren sağlık profesyonellerinin nadir bir hastalık olan İdiopatik Pulmoner Fibrozis (İPF) hastalığı konusunda bilgi edinmeleri ve deneyim kazanmalarını hedefleyen proje ile yaklaşık 1.800 hekime ulaşıldı. Yenilikçi çözümler sunan proje kapsamında, uzmanların tanı ve tedavi süreçlerinde gerek duydukları bilgilere hızlı bir şekilde erişmelerini ve hastanın durumuna uygun spesifik aksiyonlar almaları sağlandı.

Bugün ve nesiller boyunca yaşamları iyileştirecek, dönüştürecek çığır açıcı tedaviler geliştirme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Boehringer Ingelheim, araştırma ve geliştirme alanında sektörün en büyük yatırımcılarından biri olarak karşılanmamış tıbbi ihtiyacın yüksek olduğu alanlarda yenilikçi tedaviler geliştirmeye odaklanıyor. Toplum sağlığı için önemli bir görev üstlenen Boehringer Ingelheim, nadir hastalıklar alanında çözümler sunmaya, hastalık yolculuğunda güvenilir bir rehber rolü üstlenmeye devam ediyor.

Şirket, bu kapsamda nadir bir hastalık olan İdiopatik Pulmoner Fibrozis (İPF) ile mücadelede hekimlerin hasta yolculuğunu optimize ederek tanı ve tedavi süreçlerinde gerek duydukları bilgilere hızlı bir şekilde erişmelerini ve hastanın durumuna uygun spesifik aksiyonlar almalarını sağlayacak olan İnteraktif Video Projesi’ni hayata geçirdi. Proje, dünya çapındaki kuruluşların ve iş insanlarının başarılarını, olumlu katkılarını onurlandırmak amacıyla düzenlenen ve alanının en prestijli ödül programlarından biri olan Stevie Awards tarafından Altın Ödül’e layık görüldü.

Hastaları Odağına Alan Proje, Özellikle Pulmonoloji Uzmanları için Oluşturuldu

Projenin hazırlık sürecinde özellikle göğüs hastalıkları alanında faaliyet gösteren sağlık profesyonellerinin İdiopatik Pulmoner Fibrozis (İPF) hastalığı konusunda bilgi edinmeleri ve deneyim kazanmaları hedeflendi. Yenilikçi çözümler sunan bu proje kapsamında Türkiye’de yaklaşık 1.800 hekime ulaşıldı. Özellikle pulmonoloji uzmanları için geliştirilen proje, hasta yolculuğunun optimize edilerek uzmanların tanı ve tedavi süreçlerinde gerek duydukları bilgilere hızlı bir şekilde erişmelerini ve hastanın durumuna uygun spesifik tedavi kararları almalarını sağladı.